nærvær i "værdagen"

TIRSDAG D.13.2. kl. 19.00-21.00
Oplæg om relationer, børn, nærvær og sanser. 
FOR FORÆLDRE, BEDSTEFORÆLDRE og FAGFOLK - oplagt at komme 2 og 2, - veninder, familie, forældrepar, kollegaer...

Jeg udbyder denne aften et mix af viden, konkrete øvelser og plads til refleksion. Vi voksne har ofte glemt at børn ikke tænker eller forstår det samme som os...Så jeg tager jer ind i et børneperspektiv, med viden omkring børns sanser og deres behov. Vi skal opleve, hvor enkelt det er at "komme til stede", og ikke mindst kommer du til selv at sanse på egen krop. 
Det er ikke nogen hemmelighed at vi voksne fyldes op af hverdagen, og i dag går mange ting hurtigt -og så har vi også lige en mobil der ofte er i brug - på godt og ondt.
Denne aften er IKKE en løftet pegefinger, men et kæmpe lille input til dig, som ønsker mere kvalitet i relationer til børn - men bestemt også input til andre relationer vi har i livet.
Og tænk ikke, at der skal være et problem, for at skulle forbedre noget. Nej, uanset hvor vi er, så kan vi altid løfte og sætte energi i bevægelse.
Har du meldt dig til Familie-Yoga er denne aften bestemt en god mulighed for at blive endnu mere klædt på til at bringe nærvær ind i "værdagen". Glæder mig til at se dig :)
Sted: Sundhedsbanken, Banebroen 2, Ejby
Pris: 120 kr. pr. næse Tilmelder i jer 2 stk. sammen 180 kr.
Tilmelding og betaling til M.pay:  435943  (VIBES)
Husk: Navn i M-pay kommentar på deltager/deltagere